Uw banden specialist in Alkmaar

Wij zijn actief in de regio Alkmaar. Gevestigd sinds 1980.

Professionele bandenservice in Alkmaar

Bandenservice Noorderkade B.V. is dé specialist voor autobanden in de regio Alkmaar. Wij hebben een breed assortiment banden op voorraad, welke onze ervaren vakmensen snel monteren, uitlijnen en balanceren. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste professionele apparatuur en al onze technici zijn in het bezit van de benodigde vakdiploma’s. Wij zijn een VACO gecertificeerd bedrijf, wat voor u als klant een stuk zekerheid geeft betreffende de kwaliteit van onze werkplaats en onze werkzaamheden.

Banden voor alle soorten voertuigen
Bandenservice Noorderkade B.V. levert een groot assortiment banden uit voorraad. Van banden voor landbouw en industriële voertuigen tot caravanbanden, u vindt bij ons wat u nodig heeft. Banden voor trucks en bestelwagens ontbreken natuurlijk ook niet in ons assortiment. Wij hebben eigenlijk banden voor alles wat rijden kan, dus ook voor motorbanden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren banden van alle toonaangevende kwaliteitsmerken.

Over zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden
Ook voor winterbanden opslag kunt u bij Noorderkade in Alkmaar terecht. Zelfs in Nederland kan de temperatuur soms tot beneden nul dalen of kan het onverwacht gaan sneeuwen. In zulke omstandigheden is het monteren van winterbanden aan te raden. De speciale samenstelling van het rubber en een aangepast profiel zorgen dat u bij regen en sneeuw meer grip heeft op de weg. Over het algemeen wordt dit type banden aangeraden bij temperaturen beneden de 7 graden Celsius. Bij hogere temperaturen zijn zomerbanden met een wat hardere rubbersamenstelling de juiste keuze. U kunt ook kiezen voor vier seizoenen banden, of all season banden. Deze houden het midden tussen zomer- en winterbanden, dus u kunt er ‘s winters langer veilig mee doorrijden. Houdt er wel rekening mee, dat in het buitenland (bijvoorbeeld Duitsland) het plaatsen van winterbanden verplicht is. Dit geldt ook voor motorbanden!

Uw bandenservice in de regio Alkmaar: Noorderkade B.V.
In goede staat verkerende banden kunnen levens redden. Vergeet daarom niet de aanhanger- of caravanbanden en trekhaak laten controleren, zodat u onbezorgd op vakantie kunt. Kom eens langs of neem gerust contact op als u een prijsopgave wilt voor: vervangen van alle soorten en maten banden: motorbanden, vier seizoen banden, zomerbanden, caravanbanden – onderhoud aan accu, remmen, schokdempers of uitlaat – vervangen van velgen – aanschaf en plaatsen van trekhaken Winterbanden opslag.

U vindt onze bandenservice op het industrieterrein Beverkoog in Alkmaar.

Bandenservice Noorderkade B.V.

Kom in Contact

Locatie

Bandenservice Noorderkade B.V.
Berenkoog 6-8 (industrieterrein Beverkoog)
1822 BJ Alkmaar

Openingstijden

Mon: 8:15 – 17:30
Tue: 8:15 – 17:30
Wed: 8:15 – 17:30
Thur: 8:15 – 17:30
Fri: 8:15 – 17:30
Sat: 8:15 – 12:30
Sun: Closed

Stuur ons een bericht