Over ons

Bandenservice Noorderkade is een specialistisch bandenservice-bedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle soorten banden, maar ook voor uitlaten, accu’s, schokdempers, verlagingsets en velgen. Wat ons als bedrijf onderscheidt van een Fast-Fitter is dat wij echt gespecialiseerd zijn in het leveren en monteren van de voorgenoemde produkten. Voor u als klant biedt dat het voordeel dat wij specialistische apparatuur bezitten, zodat uw materiaal altijd met de grootste zorg wordt behandeld. Tot slot hebben wij gediplomeerd technisch personeel in dienst die verschillende branche-technische opleidingen hebben genoten. Een garantie voor levering van een goede kwaliteit.

Een bandenservice met decennia ervaring

Sinds 1980 is Bandenservice Noorderkade dé professional in Alkmaar. Met decennia aan ervaring weten wij ontzettend goed hoe de bandenbranche in elkaar zit. Wij geloven erin dat betrouwbaarheid en eerlijkheid een van de belangrijkste aspecten zijn van uitmuntende service. Onze klanten waarderen dit enorm en zo waarderen wij ook onze klanten. Het is dan ook niet voor niets dat onze klanten zelfs na 40 jaar nog steeds bij ons terugkomen. In zowel goede als slechte tijden.

VERDER DAN PERSONENAUTO’S

Wij werken voor particulieren, bedrijven maar ook voor alle lease-maatschappijen.
Onze specialisme gaat verder dan alleen personenauto’s. U kunt ook terecht met uw bedrijfsauto, truck, landbouwvoertuig, motor, scooter en caravan. Heeft u een 4×4 ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn hierin gespecialiseerd.

Tot ziens bij Bandenservice Noorderkade B.V.

 

Door ons lidmaatschap van de VACO kunnen wij deze zaken allemaal garanderen. Tevens doen wij mee aan de VACO Erkenningsregeling. Deze regeling zorgt ervoor dat bandenservice-bedrijven een beoordeling krijgen en dus nog meer kwaliteit aan de klant moeten kunnen bieden

Vaco gecertificeerd

Bezoek Ons

U bent altijd welkom bij ons. Kom gerust langs voor een kop koffie.

Adres:
Bandenservice Noorderkade B.V.
Berenkoog 6-8 (industrieterrein Beverkoog)
1822 BJ Alkmaar

Contact
Tel. 072 – 512 61 24
Fax 072 – 515 76 20
E-mail: info@noorderkade.nl

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 08.15 – 17.30 uur
Zaterdag: 08.15 – 12.30 uur

Bandenservice Noorderkade B.V.

Kom in Contact

Locatie

Bandenservice Noorderkade B.V.
Berenkoog 6-8 (industrieterrein Beverkoog)
1822 BJ Alkmaar

Openingstijden

Mon: 8:15 – 17:30
Tue: 8:15 – 17:30
Wed: 8:15 – 17:30
Thur: 8:15 – 17:30
Fri: 8:15 – 17:30
Sat: Closed
Sun: Closed

Stuur ons een bericht